Kualiti zakar yang disukai isteri

Kualiti Zakar

Semua isteri tahu, faktor paling utama yang boleh memberi mereka kepuasan ketika melakukan hubungan seks adalah kualiti zakar yang di miliki pasangan mereka. Jika zakar yang di miliki oleh pasangan mereka menepati kualiti yang mereka mahu, mereka yakin boleh rasa puas ketika melakukan hubungan seks.

Kualiti zakar yang selalu di dambakan setiap wanita adalah zakar yang keras, panjang, besar dan tahan lama. Semua lelaki berpeluang untuk dapatkan zakar yang keras, panjang, besar dan tahan lama jika mereka berusaha untuk dapatkannya. Ia adalah mitos jika anda tidak mampu perbaiki kualiti zakar anda kerana zakar juga seperti anggota badan anda yang lain iaitu boleh di perbaiki atau boleh berubah. Contohnya perut yang buncit boleh di kempiskan dan otot tangan boleh di perbesarkan.

Kenapa zakar yang keras panjang, besar dan tahan lama boleh memberi kepuasan kepada isteri ?

Zakar yang keras akan menekan dinding vagina dengan keras dan secara tidak langsung ia menekan sel–sel sensitif yang ada di dalam bahagian dalam vagina. Akibatnya wanita akan rasa puas dan rasa nikmat ketika melakukan hubungan seks.

Seperti yang anda tahu vagina mempunyai tujuh makam di mana setiap makam akan memberi rasa nikmat yang hebat pada wanita jika berjaya di tembusi.

Hanya kualiti zakar yang panjang dan besar boleh menembusi ketujuh–tujuh makam vagina.

Selain itu, kualiti zakar yang tahan lama akan membenarkan wanita untuk menikmati tusukan dengan lebih lama di vagina mereka. Secara tidak langsung, mereka akan rasa puas ketika bersetubuh dengan anda.

Tambahan pula jika suami memilki zakar yang kuat ketahanan semasa berjimak dapat membantu mengurut faraj isterinya semasa dayungan dilakukan. Isteri yang farajnya sihat serta puas dalam seks akan menampakkan keceriaan di wajahnya. Jika anda tidak percaya, cubalah lakukannya….

Kesimpulannya, jika anda ingin puaskan isteri anda, anda perlu sentiasa menambah baik kualiti zakar anda dari semasa ke semasa. Tiada yang lebih bahagia apabila anda bangun pagi dan berfikir yang anda mampu atau sudah puaskan isteri anda ketika melakukan hubungan seks. Kelakian anda akan lebih menyerlah apabila anda mampu memberi kepuasan kepada isteri anda.

Advertisements

About zainura66

Pencinta Alam Semesta
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s