Panduan suami menghisap kemaluan isteri (18SX)

Artikel ini adalah bertujuan untuk memberi panduan kepada lelaki yang bakal menjadi suami dan juga kepada para suami yang kurang mahir dalam bab seni senggama ini bagi mendapatkan kepuasan bersama isteri semasa persetubuhan . Oleh kerana banyak permasalahan yang timbul di dalam rumahtangga khususnya dalam bidang seni senggama ini, admin cuba membantu anda untuk menangani masalah ini. Artikel ini adalah tidak sesuai dibaca oleh mereka yang di bawah umur. Admin tidak bertanggungjawab sekiranya anda yang dibawah umur jika membaca artikel ini.

Admin faham, ramai di kalangan suami isteri pada zaman moden ini lebih terbuka pada aktiviti ‘pemanasan’ atau foreplay ketika ingin melakukan hubungan seks di mana suami isteri akan meransang kemaluan pasangan masing-masing sebelum melakukan persetubuhan. Namun, jika anda tidak meransang kemaluan isteri anda dengan betul, anda mungkin tidak dapat membuatkan isteri anda agresif ketika bersetubuh nanti.

Bagi suami yang ingin tahu cara menghisap kemaluan isteri, anda boleh ikut panduan di bawah ini :-

1. Pertama sekali anda harus megenal pasti anatomi kemaluan isteri anda di mana anda perlu tahu kedudukan klitoris atau kelentit bagi isteri anda.

2. Kemudian jika anda berhajat untuk melakukan persetubuhan dengan isteri, cuba tenangkan isteri anda dengan ciuman dan ayat-ayat cinta yang menghairahkan dan jangan biar dia tahu bahawa anda ingin menghisap kemaluannya kerana wanita biasanya rasa tidak selesa atau gementar apabila mengetahui kemaluannya akan dihisap. Apabila isteri anda leka dan khayal dengan godaan anda, barulah anda terus hisap kemaluannya.

3. Cara menghisap kemaluan isteri anda adalah dengan memulakan pada bahagian biji kelentit di mana anda buat bulatan pada biji kelentitnya dengan hujung lidah anda.

4. Kemudian cium , jilat dan hisap vagina dan biji kelentit isteri anda secara berirama. Cara menghisap kemaluan isteri sebegini akan membuatkan isteri anda sangat teransang dan rasa sangat puas.

5. Pelbagaikan irama ketika anda menghisap kemaluan isteri anda dan keluarkan sedikit bunyi ‘hmmmm’ dan sebagainya yang menunjukkan anda sangat suka melakukannya. (Pastikan anak-anak tidak tidur bersama di bilik anda )

6. Teruskan menghisap kemaluan isteri anda sehingga vagina isteri anda teransang dengan sepenuhnya .

Jika anda perhatikan cara menghisap kemaluan isteri di atas, ia sebenarnya adalah sangat mudah dilakukan dan dalam masa yang sama boleh memberi nikmat yang begitu sensasi dan hebat kepada anda dan juga isteri. Tapi mesti ingat, jangan hisap vagina isteri terlalu kuat kerana bahagian ini amat sensitif dan mudah cedera. Hanya berikan jilatan dan hisapan yang lembut sudah memadai.

Advertisements

About zainura66

Pencinta Alam Semesta
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Panduan suami menghisap kemaluan isteri (18SX)

 1. Ieman Jasmine berkata:

  suke dgn maklumat yg di beri..

 2. tinah ajee . berkata:

  woww . Perghh !!

 3. aesar berkata:

  i like it hahaha..

 4. Erkan berkata:

  Wooww sya akan cube

 5. Hal berkata:

  Pernah buat tp isteri xnk, geli kot… Dia lebih suka bertarung guna senjata… Huhu,
  Mmg mncabar,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s